LouwersHanique - Key Account Manager
Overslaan naar content

Key Account Manager

Op locatie, Remote, Hybride
 • Hapert, Noord-Brabant, Nederland
€ 4.000 - € 5.500 per maandSales

Functieomschrijving

Uitbouwen van strategische accounts in de hightech sector: zoekt de synergie tussen commercie en techniek


LouwersHanique ontwerpt en produceert unieke hoge precisiecomponenten gemaakt van technisch glas, keramiek en andere speciale materiaalcombinaties voor hightechbedrijven binnen de halfgeleiderindustrie, de analytische markt, opto-elektronisch en mechatronisch.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen en managen van strategische klantrelaties binnen de hightech markt. Je identificeert proactief nieuwe zakelijke kansen binnen de bestaande klantportefeuille en zorgt ervoor dat onze klanten optimaal gebruik maken van onze innovatieve oplossingen. Met jouw strategische inzicht en commerciële vaardigheden speel je een essentiële rol in het stimuleren van groei en het versterken van onze marktpositie.


Door te luisteren naar de behoeften en inzichten van belangrijke besluitvormers, zoals de ingenieurs die de mechatronische en medische apparaten ontwerpen, help je ons de juiste koers uit te stippelen en onze mogelijkheden optimaal te benutten.

Je werkt intensief samen met je collega’s binnen het salesteam (7 Sales, 5 Internal Sales en 2 Product Managers), de R&D organisatie en management om onze aanwezigheid en impact in de sector te vergroten. In deze rol rapporteer je aan de Commercieel Directeur.

Wat ga je doen?

 • Business Development:
  Je identificeert en benadert proactief nieuwe businesskansen binnen de bestaande klantportefeuille. Door klantbehoeften en markttrends te analyseren, stel je innovatieve oplossingen voor die onze diensten verder integreren en nieuwe projecten binnenhalen.
 • Relatiemanagement:
  Je onderhoudt en versterkt relaties met onze internationale hightech klanten door regelmatig contact te houden, hun behoeften te begrijpen en proactief advies te geven. Je bouwt aan duurzame partnerships en fungeert als het eerste aanspreekpunt voor klantproblemen en oplossingen.
 • Strategische Planning:
  Je ontwikkelt accountplannen en strategieën om groei bij je accounts te stimuleren. Door gedetailleerde plannen op te stellen en nauw samen te werken met interne teams, optimaliseer je klantrelaties en maximaliseer je groei.
 • Samenwerking:
  Je werkt nauw samen met interne teams om klantbehoeften te begrijpen en passende oplossingen te bieden. Door regelmatig overleg en samenwerking met verschillende afdelingen zorg je ervoor dat klanten toegang hebben tot de meest effectieve oplossingen.
 • Marktanalyse:
  Je analyseert markttrends en klantfeedback om onze strategieën continu te verbeteren. Door ontwikkelingen in de hightech industrie te volgen en klantfeedback te verzamelen, speel je snel in op veranderingen en optimaliseer je onze producten en diensten.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een hands-on mentaliteit en een sterke commerciële drive.
 • 3 tot 5 jaar ervaring als technisch (key) accountmanager binnen een innovatief hightech productiebedrijf.
 • Minimaal een Hbo-opleiding in Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Chemical Engineering of equivalent. Met jouw technische achtergrond begrijp je de ontwerpuitdagingen van ingenieurs.
 • Uitstekende interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling, zowel intern als extern en op alle niveaus van de organisatie.
 • Je bent enthousiast om deel uit te maken van een team en staat open voor het leren over verschillende hightech productietechnologieën.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Duits is een pré.
 • Bereid om met sterke regelmaat naar het buitenland te reizen.


Wat bieden we jou?

 • Een zelfstandige, afwisselende baan bij een gezonde, internationaal opererende, sociale en ambitieuze organisatie welke continu actief is met het verkennen en het verleggen van de grens van de technische mogelijkheden.
 • Flexibele werktijden met 13 ADV (vastgestelde) dagen en 25 vakantie dagen.
 • Goede salariëring conform de zwaarte van de functie met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • 8% vakantiegeld en een winstuitkering als we samen een goed jaar hebben gehad.
 • Bedrijfsfysiotherapeut die 2 dagen per week op locatie is.
 • Mogelijkheden tot groei en ontwikkeling. Onze medewerkers zijn belangrijk voor ons!
 • Internationale carrièremogelijkheden binnen IDEX Corporation.
 • Een werkomgeving waarbinnen onze kernwaarden centraal staan: samen, vertrouwen, daadkracht en verantwoordelijk.


Interesse gewekt?

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, of heb je nog vragen over deze functie? Dan ga ik graag het gesprek met je aan. Bel of app dan met Egbert van der Meijs (Corporate Recruiter) +31 (0) 6 20 32 47 66

LouwersHanique verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s. Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.


Wie zijn wij?

LouwersHanique, onderdeel van IDEX Corporation, ontwerpt en produceert unieke hoge precisie componenten gemaakt van technisch glas, keramiek en andere speciale materiaalcombinaties voor hightechbedrijven. Deze producten en oplossingen worden internationaal verspreid over heel Europa, en ver daarbuiten binnen diens belangrijkste markten. De volledige halfgeleiderindustrie, de analytische markt, opto-elektronisch en mechatronisch.
In Hapert, onderdeel van de Brainport regio, werken ruim 180 medewerkers in een ambitieus team aan precisiecomponenten van hoge kwaliteit die een stevige impact hebben op de maatschappij en de technische wereld.
LouwersHanique kenmerkt zich door een open, sociale cultuur waarbij wederzijds respect en betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Kwaliteit, op tijd, altijd, daar staan wij voor.Zin in een kennismakingsgesprek?

Solliciteer dan via onderstaand formulier.

of